پوریا فایل

عرضه کننده بهترین فایل فلش های سامسونگ ،ایسر و تبلت و گوشی چینی

پوریا فایل

عرضه کننده بهترین فایل فلش های سامسونگ ،ایسر و تبلت و گوشی چینی

بایگانی
نویسندگان
طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش مهارت های حرکتی (فصل دوم)

حل مشکل سریال A510F IMEI NULL

مبانی نظری و پیشینه پژوهش روانشناسی

مبانی نظری فصل دوم پایان نامه روانشناسی درباره نارسایی هیجانی

فصل دوم پایان نامه با موضوع سلامت

فصل دوم پایان نامه مفهوم سلامت روان از دیدگاه مکتب های مختلف

پاورپوینت مالیه‌ی عمومی و بودجه‌ی دولتی

پاورپوینت طرح اختلاط بتن

پاورپوینت فرهنگ در معماری

پاورپوینت تحلیل و بررسی دانشگاه معماری (نمونه خارجی)

پاورپوینت 99 اسلایدی مدیریت کارخانه شهنام طاهری

پاورپوینت ضوابط پارکینگ ها در مناطق مسکونی

پاورپوینت ساندویچ پانل

پاورپوینت قوانین و ضوابط آپارتمان سازی

پاورپوینت طرح ریزی واحد های صنعتی (جیمز م اپل)

پاورپوینت مدرسه هنر سنگاپور

پاورپوینت موتور های پله ای

پاورپوینت آثار و معماری برنارد چومی

پاورپوینت آراتا ایسوزاکی- معمار ژاپنی

پاورپوینت سیستمهای دودویی

پاورپوینت گروه مطالعاتی مجامع بین الملل Ripe

پاورپوینت مادربورد (35 اسلاید)

پاورپوینت آشنایی با طاق در معماری

پاورپوینت اینترنت ماهواره ای

پاورپوینت زندگینامه و آثار آنتونی گائودی

فایل فلش فارسی MT7-TL10 (رام فارسی MT7-TL10)بیلد326

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نقص شنوایی و ناشنوایی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش نیاز و سلسله مراتب نیازهای مزلو (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش همدلی (فصل دوم)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هوش سازمانی (فصل دوم)

گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

پوریا قاضی گرد | پنجشنبه, ۱۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۸ ب.ظ

گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک در 59 صفحه پی دی اف

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک


گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک
دانلود گزارش کارآموزی
گزارش کارآموزی در شرکت غذایی
شرکت غذایی پیچک
گزارش کارورزی شرکت غذایی پیچک
دسته بندی گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 39 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59

گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

در 59 صفحه پی دی اف

مقدمه:

در سال مالی 1381 هیئت مدیره شرکت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن کشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال 1380 برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امکان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینکه سال 1381 با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شرکت، برخی از اقدامات زیربنائی که لازمه تداوم فعالیت شرکت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان کرد. در این راستا همانگونه که صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شرکت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شرکت پیچک امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات کارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداکثر سازی ارزش شرکت نائل گردد.

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                         صفحه

            1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی                                                       1

1-1-تاریخچه                                                                                                                    2

2-1-نمودار سازمانی                                                                                                           4

3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی                                                                                    5

            2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی                                        6

1-2- اصول و مبانی کلی حسابها                                                                                 7

2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                                                                         7

3-2- کلیات تولید                                                                                                   8

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده                                                                            10

5-2- عوامل قیمت تمام شده                                                                                       11

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                                                                           12

2-5-2-سربار(هزینه های تولید)                                                                                             12

6-2-ضایعات تولیدی                                                                                                           14

7-2-مراکز هزینه                                                                                                  15

عنوان                                                                                                                         صفحه

1-7-2-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                                                                             15

2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                                                                         17

8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                                                                  18

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                                                                 19

10-2-اصول و مبانی کلی روشها                                                                                22

            3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک      23

1-3-فعالیت مالی                                                                                                    24

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت                                                                                  24

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری                                                                          26

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                                                           26

3-3-حسابها                                                                                                                      27

4-3-روشها                                                                                                                      27

5-3-توضیح فرم سند حسابداری                                                                                  28

6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                                                                                                  28

عنوان                                                                                                                         صفحه

7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                                                           30

1-7-3-نحوه کنترل داخلی                                                                                         31

2-7-3-دریافتها                                                                                                                 31

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                                          32

1-8-3-موجودی مواد و کالا                                                                                      32

9-3-نسبتهای مالی                                                                                                  32

1-9-3-نسبتهای نقدینگی                                                                                          33

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری                                                                                              33

3-9-3-نسبتهای سودآوری                                                                                        33

10-3-عملکرد مالی شرکت                                                                                        35

1-10-3-سود و زیان                                                                                                           35

2-10-3-ترازنامه                                                                                                  35

            4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                                                                 36

1-4-انتقادات و پیشنهادات                                                                                         37

            5-فصل پنجم:پیوست                                                                                               39

عنوان                                                                                                                         صفحه

1-5-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پایان دوره کارآموزی

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پیشنهادات

5-5-صورت هزینه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

7-5-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)

8-5-نسبتهای مالی

9-5-نمودار مقدار واقعی فروش

10-5-فرم سند حسابداری

11-5-سر فصلهای حسابداری

 

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی